Jeg havde mistet håbet og troen på et bedre liv

januar 17th, 2020

Jeg har været overvægtig længe og har forsøgt at få en hjælpende hånd til at komme i gang.  Jeg har søgt hjælp forskellige steder, men har fået afslag på afslag. Jeg har overspist mad og har fået for meget sukker og fastfod dagligt, og så har jeg ikke dyrket nogen motion. Samtidig har jeg tankemylder og har udviklet angst, som har holdt mig indendørs. Den onde cirkel kørte dagligt og i alt for lang tid. Til sidst har jeg opgivet mig selv, håbet og kampen om et bedre liv.

Så er der måske håb derude alligevel? Jeg har en omsorgsfuld familie og min svigerinde, som har hørt om Stopnu og fik kontakten til dem. Jeg havde rigtig meget modstand i forhold til at komme til den aftalte session. Det kræver mod og overskud, og det har jeg ikke… tænkte jeg!  Jeg tog alligevel beslutningen om at give det en chance og er allerede i gang med forløbet. Det er svært, og jeg vil ikke håbe for meget.  Er det muligt at bryde den onde cirkel og få et normal liv, som jeg drømmer om?

Jeg har nu været i forløbet hos Stopnu i fire uger, og det går fremad. Jeg startede med at få styr på min sukkerafhængighed, mit tankemylder og angsten. Min svigerinde kører mig stadig til aftalerne hos Stopnu, og jeg er så glad for hendes hjælp. Der er stadig et stykke vej tilbage, men jeg er begyndt at håbe og tro på, at jeg med den rigtige hjælp og egen vilje kan forandre mit liv.

Jeg er så glad for, at jeg har givet det en chance. Jeg har på tre måneder tabt mig 8,5 kg, spiser ikke sukker og er i gang med kostomlægning. Jeg går om muligt korte ture dagligt og er blevet en gladere person. Jeg har fået meget ro og overskud i hverdagen. Der er stadig nogle kilo, jeg skal af med, men troen på, at jeg kan, og støtte fra Stopnu, gør det muligt. Jeg glæder mig til at fortsætte min rejse.

Jeg røg op til 80 cigaretter om dagen

december 5th, 2019

– og selv alvorlig sygdom kunne ikke få mig ud af min afhængighed.

 

Jeg har røget i 40 år og var oppe på 80 cigaretter om dagen. Rygetrangen har også ofte vækket mig om natten, og jeg måtte ud at sengen for at ryge. Har forsøgt at stoppe mange gange, men kunne ikke på grund af den voldsomme trang til nikotin og abstinenser. Selv en alvorlig sygdom, hvor jeg fik en bypass, kunne ikke få mig ud af afhængigheden. Jeg arbejder meget og føler mig ofte presset og stresset, og her var cigaretten altid god for mig. Den har givet overblik og ro på mine tanker.

Jeg har hørt om Stopnu fra en kollega. Selv om jeg var meget skeptisk, har jeg besluttet mig for at give det en chance. Mine tidligere oplevelser om ubehaget, når man skal ud af så stort et forbrug, gør mig urolig.  Min største bekymring er trangen og abstinenserne, og det har jeg hørt, behandlingerne hos Stopnu skulle fjerne. Efter mange overvejelser ringede jeg og bestilte tider til behandling.

Efter kun to behandlinger hos Stopnu har jeg hverken haft trang til at ryge eller abstinenser.  Jeg hoster ikke så meget mere og skal ikke op om natten for at ryge, så min nattesøvn er blevet bedre. Det er svært oppe i hovedet at forstå, at jeg er røgfri efter så mange år som større ryger.

Jeg har stadig cigaretter i bilen og derhjemme, så jeg sagtens kunne tage en, men det gør jeg ikke.

Det generer mig ikke, at andre ryger. Det gør min kone stadig.

Jeg var på ferie i Spanien i 14 dage og har været fristet, men faldt ikke i.

Jeg har regnet ud, at jeg efter godt fire uger har sparet mine lunger for 2100 cigaretter, som svarer til 105 pakker og 5.000 kr.!

Jeg vil rigtig gerne anbefale Stopnu til mine andre kolleger og til dig, der ryger meget. Når jeg kan, så kan du også.

Allan, 64

Endelig ro i krop og sjæl

oktober 17th, 2019

Jeg har lidt af fysisk og psykisk stress gennem mange år. Det har blandt andet betydet, at jeg altid har haft svært ved at overskue samt planlægge opgaver og generelt haft svært ved at fungere kognitivt. Jeg har både bevidst og ubevidst søgt efter at finde ro i min krop og i mit hoved. Faktisk har diagnosen ADHD en overgang været på tale.

StopNu har hjulpet min kone rigtig meget. Så efter at have fulgt hendes enorme fremgang besluttede jeg mig for selv at forsøge med behandlingerne. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt!

Gennem forløbet hos StopNu har jeg oplevet at få den eftertragtede ro. Faktisk fik jeg pludselig så meget ro, at jeg lige skulle vænne mig til det… Behandlingen har haft en meget hurtig og positiv effekt. Nu kan jeg endelig overskue og planlægge mine dage og opgaver. Og jeg har fået overskud nok til at kunne håndtere tankerne, når jeg indimellem bliver presset.

Jeg vil varmt anbefale StopNu, da jeg virkelig er blevet hjulpet!

Karsten Andersen, 46 år.

Jeg vandt over abstinenserne

oktober 17th, 2019

Jeg har gennem flere år haft et stort forbrug af forskelligt medicin (benzodiazepiner, morfin mm.). Og jeg har altid haft et stort ønske om at komme ud af mit medicinforbrug! Der har bare ikke været mulighed for at få hjælp fra det offentlige sundhedssystem i forhold til de frygtelige abstinenser, som jeg oplevede, hver gang jeg har forsøgt at trappe ud. Jeg oplevede muskelømhed og kramper, tics, træthed, tankemylder, angst og en helt ubeskrivelig uro i kroppen!

Lægerne har kun kunnet tilbyde mig noget andet medicin som hjælp mod abstinenserne. Da jeg ikke er interesseret i mere medicin, måtte jeg derfor lede uden for det etablerede sundhedssystem. Jeg søgte på Google på ”naturlig abstinensbehandling”, og så dukkede klinikken StopNu op i søgeresultatet.

Det har vist sig at være den bedste Googlesøgning, jeg nogensinde har foretaget!

Ved hjælp af behandlinger og intensiv støtte hos StopNu er det omsider lykkedes mig at komme fri af mit medicinhelvede uden brug af anden medicin. En ekstra bonus har været, at behandlingerne er smertefri og uden bivirkninger. Det har været en lidt surrealistisk oplevelse, at behandlingerne ganske enkelt har fjernet mine abstinenser… Men det er reelt det, der er sket!

Så for mig har kontakten til StopNu betydet, at jeg nu har fået mulighed for at opleve, og deltage, i mit eget liv uden at skulle være afhængig af medicin. Derfor vil jeg til enhver tid anbefale StopNu til alle, der lider af abstinenser i forbindelse med udtrapning af medicin!

Charlotte Andersen, 44 år.

Det virker s’gu også på sukkertrangen!

september 13th, 2019

For 12 år siden, i september 2007, blev jeg røgfri ved hjælp af biofeedback-behandling i Beatas klinik Stopnu.

Jeg fik rygestop behandling – og så var jeg eks-ryger.

Det lyder næsten for godt til at være sandt – og da jeg fik behandlingen dengang, troede jeg da heller ikke på, at det ville virke – men det gjorde det altså! Ikke kun for mig, men for mange af mine venner og bekendte og i min familie også!

Jeg har anbefalet behandlingen til rigtig mange, og dem, der har fået behandlingen, stoppede med at ryge – jeg tror, at alle var lige så skeptiske som jeg var, og ikke desto mindre blev de eks-rygere på samme nemme måde!

Da jeg hørte, at man kunne komme af med sin sukkertrang med samme metode, tænkte jeg, at det måtte prøves. Jeg havde dog mange overvejelser og kunne ikke tro, at det kunne være lige så let, at komme af med sukkertrangen, som det var med røgen! Altså, det er nemmere at undgå at ryge, end at undgå sukker, var min tanke. Og så koster det jo også penge.

Derfor gik der lang tid, før jeg sprang ud i det.

Der skal to behandlinger til sukkerafvænning, og dem fik jeg den 14. og 15. april 2018, altså for godt et år siden. Og det er jeg kisteglad for i dag!

Det var faktisk lige så nemt, som rygestoppet! Og jeg kan godt spise kage og andre søde sager, hvis jeg vil, men det er ligesom med cigaretterne: Man kan få lyst til f.eks. kage, men så tænker man ”nå, nej, det skal jeg jo ikke ha’” og så er tanken faktisk væk!

Det lyder, som det rene eventyr – men den er god nok, det er sådan det er!

Min krop er sundere, fordi den ikke får så meget sukker mere og så er der jo en bonus oven i – jeg har tabt næsten 8 kg på den tid, der er gået ?

Mine bedste anbefalinger til Beatas Stopnu-klinikker i København og Silkeborg!

Mange hilsner fra

en meget glad og tilfreds Lis Schou Nielsen

“..men selv flere blodpropper kunne ikke få mig til at stoppe.”

februar 3rd, 2019

Jeg har prøvet at stoppe med rygning adskillelige gange, uden held og er blevet anbefalet at prøve et rygestop hos Stopnu af min nabo. Hun selv var blevet røgfri hos dem og har ikke røget i mange år. Jeg har selv røget i 53 år og rigtig meget (50  hjemmerullet cigarretter om dagen).  Jeg vidste at jeg var nødt til at stoppe på grund af mit helbred, men selv flere blodpropper kunne ikke få mig til at stoppe.  Jeg har røget over det hele i mit hjem og har skabt mange vaner og ritualer omkring rygningen. Det gik pr automatik og jeg tændte den en efter den anden cigaret, uden at jeg tænkte over hvor mange der blev til. Efter blot 2 behandlinger hos Stopnu var trangen som lovet væk så jeg kunne koncentrere mig om de indgroede vaner og finde nye beskæftigelser til mine hænder. Jeg er forbavset og undrer mig stadig over hvordan en maskine kunne hjælpe mig til at blive røgfri.

Axel

“Rygestop har givet mig frihed”

februar 3rd, 2019

Jeg har røget 20 cigaretter om dagen i 38 år og har forsøgt at stoppe op til flere gange, uden held. Jeg prøvede med nikotinplaster og tyggegummi men kunne ryge samtidig. Intet virkede… Jeg tænkte at der skulle ske noget drastisk for at få mig til at stoppe med at ryge. Jeg har læst i den lokale avis om en som har prøvet behandlingen hos Stopnu og tænkte det vil jeg også prøve. Jeg ringede straks til klinikken og fik en tid. Jeg har nu været røgfri i 12 år og har ikke haft trangen eller lysten til at ryge fra dag et. Når jeg kigger tilbage, synes jeg at det var nemt for mig at stoppe. Rygestop har givet mig frihed og bedre helbred (hoster ikke længere). Jeg er så glad for min beslutning og jeg kommer aldrig til at ryge igen.

Jeg vil varmt anbefalede behandlingen til dem der har prøvet alt ligesom mig.

Dorthe

“Troede min sidste tid var kommet!”

december 6th, 2018

Hejsa alle

Sender jer de bedste hilsner i taknemmelighed over at I formåede at få mig (og mange af mine kære/nære) røgfri. Den 19.11.2018 kunne min svigermor og min mand fejre 12 1/2 års rygestop ???…

I dag den 30.11.2018 er det så mig der fejrer 12 1/2 års rygestop. De næste uger er det så mange, både fra familien, tidligere kollegaer og venner der ligeledes fejrer 12 1/2 års rygestop.

Jeg glemmer aldrig dagen da jeg skulle op til jer, og de 3 efterfølgende dage. Selve dagen var fin, men – ærlig talt troede jeg ikke på det ville hjælpe mig. De næste 3 dage, var jeg MEGA syg, rystede, tudede, skabte jeg mig og så videre. Troede min sidste tid var kommet.

Det var vildt, og havde jeg haft cigaretter hjemme, så havde jeg nok faldet i. Men sådan gik det heldigvis ikke. Efter 3 dage i “helvede” var jeg frisk som en havørn, og alting blev bare bedre og bedre for hver dag der gik.

Det skal så siges at INGEN af de 16-18 andre vi har kendskab til, som fik samme BIOFEEDBACK TERAPI havde nogen problemer – OVERHOVEDET IKKE.
Så … er bare så glad – tusinde tak for at I hjalp mig ud af mine 35 år som stor ryger.

Glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

”Jeg elsker dig far, stop rygningen”

oktober 22nd, 2018

Mit navn er Kenneth. Jeg er 47 år gammel og har røget siden jeg var 19 år. Jeg har røget mellem 15 & 20 cigaretter om dagen.

Jeg har flere gange forsøgt at stoppe med at ryge men uden held. Hvorfor ? Ja enten fordi jeg ikke var klar eller tog det seriøst nok.

Nu blev det seriøst. Min datter på 22 år har i flere år været meget efter mig. En aften hende og svigersønnen var på besøg kom det på tale igen.

Du ryger for meget far!

Det har øget de seneste år!

Du hoster meget!

Vi er urolige for dig og dit helbred!

Kan vi gøre noget for at hjælpe dig?

Hun begyndte at sende en sms til mig hver morgen 7.30 hvor der stod:

”Jeg elsker dig far, stop rygningen”

Da jeg hver dag så denne sms, gik det lige i maven og hjertet på mig, og jeg tænkte, NU må jeg gøre noget.

Ikke kun fordi hun syntes men jeg ville også selv.

Jeg har en veninde som for over 6 år tilbage har været ved Beate på STOPNU. Jeg fik nummeret og jeg ringede og fik en tid. Torsdag og Fredag.

Lige efter hinanden. VIGTIGT.

Vi startede med en samtale: hvorfor jeg røg, hvad det gjorde for mig, hvornår osv.

Det gik op for mig at jeg tog en cigaret som en belønning. Hver gang jeg havde udrettet noget, når jeg gik ud med hunden, når jeg holdte pause på motorvejen, inden et møde, efter et møde osv.

Det var også en måde for mig at holde en pause på i min hektiske hverdag.

Det styrede mit liv totalt indså jeg.

Jeg fik første behandling, og da jeg gik derfra følte jeg mig som ikke ryger. Jeg havde ikke lyst til at tage en cigaret da jeg kom ned på gaden, men manglede noget mellem mine fingre. Vanen altså.

Jeg tog en pastil og kørte derfra. Det var en fantastisk følelse og jeg følte mig fri!

Dagen efter kom jeg igen som aftalt, og Beate spurgte hvordan det var gået. Fint sagde jeg, jeg har jo aldrig røget! Og sådan følte jeg det.

Jeg fik en behandling mere som er super afslappende, faldt næsten i søvn. Takkede og kørte hjem.

Jeg havde vaner i starten hvor jeg tænkte, uh! Nu plejer jeg at ryge, men det gør jeg jo ikke og så gik jeg videre. De forsvandt hurtigt, og jeg har det meget  meget bedre i dag.    ”Fantastisk Faktisk”

Frem for alt så styrer det ikke mit liv og jeg føler mindre stress da jeg ikke skal nå at ryge inden det ene og  det andet.

Som mange af mine bekendte har sagt og siger!

” Hvis du kan, så kan jeg også”

KAN OG VIL DU?

 

Conny: “Den bedste beslutning nogensinde”

september 18th, 2018

Jeg snakker i dag om det bedste vi nogensinde har gjort for os selv. Det er nu 11 år siden vi var på besøg hos StopNu, og siden da har vi begge været røgfri. Vi var ret hurtige enige om at de 3000 kr. vi brugte om måneden på cigaretter skulle gå til et bedre formål, så vi ikke længere skulle køre i en gammel spand af en bil. Så da vi havde været røgfri i 2 år, købte vi for første gang en helt ny bil.

Da vi begge endelig var røgfri, blev Tony (som har KOL) spurgt om, han ville være med i et testforsøg. Siden da har Tony opnået gode ilt målinger, og han blev kun tilbudt at være med i forsøget, fordi han var blevet røgfri.

Så endnu en gang stor tak for hjælpen! Både til at få bedre plads i økonomien, men også for at skubbe os mod et bedre helbred.

Hilsen Conny og Tony Rasmussen /fra Kolding