Nikotinplaster

Hvad er prisen på nikotinplaster egentlig?

En række undersøgelser viser at nikotinplaster kan være nyttigt hvis du ønsker at kvitte smøgerne. Når det er sagt, er det dog vigtigt at bemærke, at nikotinplaster ikke er en magisk helbredelses kur når du vil af med din nikotinafhængighed og nikotinabstinenserne.

Nikotinplaster er derimod et fint hjælpemiddel, altså en form for nikotinerstatning, men i sidste ende afhænger din succes af din indsats, og om hvorvidt du er klar til at kvitte cigaretterne.


Er nikotinplaster det bedste valg?!

Udfordringen ved nikotinplaster, nikotin tyggegummi og lignende produkter er at nikotinafhængigheden blot afløser en anden – udgifterne forbliver og afhængigheden overføres blot til et andet produkt. Det er ikke nogen hemmelighed, at rigtig mange rygere ender med at have bruge nikotinplaster eller tygge tyggegummi i fem, ti eller 20 år.

Derfor kan du med fordel bruge dine penge mere fornuftigt – hvem ved hvor længe du skal bruge nikotinplaster før du stopper med at ryge? Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse!

 


Det gode valg?!

Hos StopNu tilbyder vi en professionel afhængigheds behandling, hvor nikotintrangen fjernes, uden abstinenser. Det betyder med andre ord, at du bliver røgfri på rekordtid, og samtidig spare fremtidige udgifter.

Læs et uddrag af vores succeshistorier lige her


Gratis og uforpligtende vejledning!

Hvordan er dine penge bedst givet ud?

Vi tilbyder dig muligheden for gratis og uforpligtende vejledning, enten per telefon eller e-mail. Her har du muligheden for at stille de spørgsmål som du lægger inde med, og sammen kan vi tale om dit behov.

Gratis og uforpligtende vejledning!

 

 

 

Comments are closed.