Uanset om du vil stoppe med at ryge cigaretter, pibe eller vil ud af
overforbrug at nikotinprodukter, er vilje sjældent nok.
Det ved du, hvis du forgæves har prøvet at stoppe flere gange.
Men vi kan hjælpe dig.

Når du udelukkende bruger din viljestyrke til at stoppe på egen hånd, tvinger du nemlig dig selv ud af afhængigheden – med stor fare for at falde i. Får du derimod professionelt hjælp til både den fysiske og mentale afvænning, bliver du støttet hele vejen og er drevet af lyst – hvilket sikrer det bedste resultat.

Læs Pouls historie 


SÅDAN STOPPER DU – NU

Siden 2000 har vi hjulpet hundredvis af mænd og kvinder ud af nikotin-afhængighed ved hjælp af Biofeedback og samtaleterapi. Nogle plejede at ryge 10 cigaretter om dagen, andre 80. Nogle havde prøvet at stoppe mange gange selv, mens andre kom til os første gang. Nogle havde brug for flere behandlinger hos os, andre kun enkelte. Vil du også stoppe nu, hurtigt og uden ubehag? Så står vi klar til at afvænne dig fysisk via Biofeedback og mentalt via samtaleterapi – i lige præcis det omfang, der matcher dit behov.

Gratis & uforpligtende vejledning!

 

 

  • 2 sessioner af 1 time
  • Biofeedback
  • Samtaleterapi
  • Samlet pris 2.000.

Nogle kan have brug for yderligere 2 sessioner til den mentale afhængighed

  • 4 sessioner af 1 time
  • Samlet pris 3.500 kr

HVORDAN KOMMER DU VIDERE?

Vil du slippe din nikotin-afhængighed, er det ikke nok, at ”du tager dig sammen” (og slet ikke hvis andre beder dig om det). Du er nødt til selv at ville – og både blive fri af trangen til nikotin og de indgroede vaner. Det får du effektiv behandling og professionel hjælp til hos os, så du kan stoppe hurtigere, lettere og for altid. Det foregår sådan her:

Behandlingsforløbet er individuelt og består af to eller flere sessioner af 1 times varighed. Som tommelfingerregel skal du regne med to sessioner inden for samme uge, men det bedste resultat opnår du ved, at vi planlægger behandlingen fra gang til gang, så den støtter dig i takt med dine fremskridt. Her arbejder vi på baggrund af samtale med motivation, risiko-situationer og strategier for, hvad du gør, hvis du får lyst til de gamle vaner igen. Via Biofeedback-metoden hjælper vi dig også ud af din fysiske afhængighed, så nikotintrangen bliver erstattet med ro og balance, og du undgår abstinenser.

Du modtager konkrete råd baseret på vores erfaring med at bryde vaner, og vi hjælper og støtter dig i takt med dine fremskridt.


Efter 30 år med et dagligt forbrug på 20-25 cigaretter har jeg ikke røget siden afvænningen hos STOPNU. Helt utroligt!

– Arly Andersen

Jeg har snart 1 års jubilæum som røgfri efter at have været i behandling hos STOPNU. Jeg har haft det godt, det har været rimeligt nemt – og jeg vil faktisk påstå, at jeg ikke falder i igen, som jeg ellers har gjort de andre gange, hvor jeg er holdt med at ryge uden professionel hjælp.

– Anni Kruse


ØKONOMISKE FORDELE FOR MEDARBEJDERE OG ARBEJDSGIVERE

Vælger du som en del af en virksomhed at benytte vores nikotinafvænningstilbud, skal du vide, at både kurser og behandlingsforløb er skattefrie for medarbejdere og fradragsberettigede for arbejdsgivere. Behandlingen er altid individuel, men vi kommer gerne ud og holder et fælles kick-start-møde med fokus på motivation og gensidig støtte i et rygestop-forløb – ligesom vi også kan lave fælles opfølgningsforløb for medarbejderne.

Kontakt os gerne for vejledning