Uanset om du vil stoppe med at tage Benzodiazepiner, Antidepressiva, eller
Opioider, er det ikke nok, at “du tager dig sammen”
Så lad os hjælpe.

Du er nødt til selv at ville og både blive fri af trangen til “stoffet”, abstinenser og de indgroede vaner. Når du udelukkende bruger din viljestyrke til at komme ud af det på egen hånd, tvinger du nemlig dig selv ud af afhængigheden – med stor fare for at falde i. Får du derimod professionel hjælp til både den fysiske og den mentale afvænning, bliver du støttet hele vejen og er drevet af lyst – hvilket sikrer det bedste resultat.


SÅDAN STOPPER DU – NU

Siden 2000 har vi hjulpet hundredvis af mænd og kvinder ud af afhængighed ved hjælp af PEMF- Biofeedback og samtaleterapi. Nogle havde prøvet at stoppe mange gange, mens andre kom til os efter første gang, det blev svært at lade ’stoffet’ ligge. Vil du også stoppe nu, hurtigt og uden ubehag? Så står vi klar til at afvænne dig fysisk via Biofeedback og mentalt via samtaleterapi – i lige præcis det omfang, der passer dit behov.

Gratis & uforpligtende rådgivning!

 

 

  • Før-samtale (gratis)
  • 12 sessioner af 1 time
  • PEMF-Biofeedback
  • Samtaleterapi
  • Pris pr. session 850 kr.

HVORDAN KOMMER DU VIDERE?

Her møder du en behandler, som spørger ind til din afhængighed og motivation for at komme ud af den. Formålet er at tilrettelægge behandlingen bedst muligt efter dit behov. Derefter lægger vi sammen en plan for dit behandlingsforløb, som strækker sig over 12 sessioner af 1 times varighed.

Det bedste resultat opnår du ved, at vi planlægger behandlingen fra gang til gang, så den støtter dig i takt med dine fremskridt. Alt foregår ambulant og under ledelse af vores veluddannede personale. Mellem hver session får du noget at arbejde med til næste gang – tilpasset dit behov og din personlighed. På den måde bliver du støttet hele vejen.

Her arbejder vi på baggrund af samtale med motivation, risiko-situationer og strategier for, hvad du gør, hvis du får lyst til de gamle vaner igen. Via Biofeedback- metoden hjælper vi dig også ud af din fysiske afhængighed, så trangen til medicinen bliver erstattet med ro og balance, og du undgår abstinenser.

Abstinensbehandling (uden brug af medicin) kommer forud for dette forløb.

Læs om abstinensbehandling her »