TILBAGE TIL ET LIV UDEN PILLER?

Uanset om du vil stoppe med at tage Benzodiazepiner, Antidepressiva, eller
Opioider, er det ikke nok, at “du tager dig sammen” Så lad os hjælpe.

Du er nødt til selv at ville og både blive fri af fysisk trang, abstinenser og de indgroede vaner. Når du udelukkende bruger din viljestyrke til at komme ud af det på egen hånd, tvinger du nemlig dig selv ud af afhængigheden – med stor fare for et tilbagefald. Får du derimod professionel hjælp til både den fysiske og den mentale afhængighed, bliver du støttet hele vejen og er drevet af lyst – hvilket sikrer det bedste resultat. Vi har 19 års erfaring og kender vejen til succes.


 

SÅDAN STOPPER DU – NU

Siden 2000 har vi hjulpet hundredvis af mænd og kvinder ud af forskelige afhængigheder ved hjælp af PEMF- Biofeedback og samtaleterapi. Det er vigtigt at du allerede, inden vi går i gang har en udtrapnings-plan, udfærdiget af din læge. I udtrapnings processen arbejder vi med abstinenser, angst og søvnbesvær, samt det der både fysisk og psykisk kommer akut til overfladen. Forløbet er nøje tilpasset udtrapnings-planen, og vi mødes på de tidspunkter, hvor du skærer ned på medicinen.Ved første samtale aftaler vi, hvordan det efterfølgende forløb skal sammensættes. Formålet i forløbet er at oplyse, informere og tilrettelægge behandlingen bedst muligt efter dit behov, så du undgår unødvendig angst/nervøsitet. Alt foregår ambulant og under ledelse af vores veluddannede personale. Du har den samme behandler ved din side under hele forløbet, og er velkommen til at ringe til velkommende, når du har brug for en snak mellem sessionerne. Vil du også stoppe nu, hurtigt og uden ubehag? Så står vi klar til at afvænne dig fysisk via Biofeedback og mentalt via samtaleterapi – i lige præcis det omfang, der passer dit behov. Gratis & uforpligtende vejledning!

 

 

  • PEMF-Biofeedback
  • Psykoterapi/coaching
  • Pris for de 2 første sessioner, 2 dage i træk  2.ooo kr.
  • Derefter pris pr. session 750 kr.

HVORDAN KOMMER DU VIDERE?

Her møder du en behandler, som spørger ind til din afhængighed og motivation for at komme ud af den. Formålet er at tilrettelægge behandlingen bedst muligt efter dit behov. Det bedste resultat opnår du ved, at vi planlægger behandlingen fra gang til gang, så den støtter dig i takt med dine fremskridt. Alt foregår ambulant og under ledelse af vores veluddannede personale. Mellem hver session får du noget at arbejde med til næste gang – tilpasset dit behov og din personlighed. På den måde bliver du støttet hele vejen. I udtrapnings forløbet arbejder vi med en kombination af psykoterapi/samtaleterapi samt Biofeedback metoden, som hjælper dig ud af din fysiske afhængighed, således at trangen til medicin bliver erstattet af ro og balance, og du undgår abstinenser.   Læs om PEMF- Biofeedback her »